Helsingfors utan nazister 6.12.21, bussresa

Nu kan du anmäla dig med till en gratis bussresa fram och tillbaka från Åbo till Helsingfors utan nazister -demonstrationen måndagen 6.12.

Vi samlas i Åbo kl. 14, och bussen far tillbaks till Åbo från Helsingfors kl. 21. Den specifika avgångsplatsen bekräftas senare, och deltagare informeras om detta personligen (kom alltså ihåg att ange dina kontaktuppgifter i blanketten!). I bussen finns en maskrekommendation. De som vill kan betala en frivillig stödavgift per person på 10-20€ på plats.

Genom knappen nedan kommer du till anmälningsblanketten. Var snäll och ange antalet personer som du anmäler, och ange även en kontaktuppgift så att vi kan nå dig vid behov. Alla anmälningar behandlas konfidentiellt. Blanketten kräver inte ett Google konto för att användas.

Välkommen med! 🚌

Mera information om demonstrationen hittar du på Helsingfors utan nazister -Facebook- och Instagram-sidor.

Inga nazister i Åbo, inga nazister i Helsingfors, inga nazister någonstans! 📣✨

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen