Turku utan nazister demonstration

Den nazistiska organisationen Nordiska Motstådsrörelsen har meddelat om att de avser hålla en demonstration i Åbo den 18:e augusti, ett år efter knivdådet i Åbo och utnyttjar således offrens lidande och de anhörigas sorg i ett försök att främja sin egen människofientliga agenda. Vi som vanliga Åbobor kan inte blunda för detta. Kom med och visa dem och alla andra högerextrema grupper att det inte finns rum för deras hatspridande och vålds idoliserande rörelser i Åbo!

Planeringen av demonstrationen pågår fortfarande. Vi informerar om ytterligare detaljer allt efter planeringen framskrider. Vill du komma med och planera demonstrationen? Kontakta då följande personer (gäller även media):

Kontakt i Facebook eller email info@turkuilmannatseja.fi

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen