Tietoa bussikyydeistä toisista kaupungeista (päivitetään tänne jos löytyy)


Helsingistä (tapahtumakuvaus kopioitu järjestäjien Facebook tapahtumasta)
Tervetuloa bussiin Helsingistä Turku ilman natseja -mielenosoitukseen!

Rasismin ja fasismin vastainen Turku ilman natseja -mielenosoitus järjestetään Turussa sunnuntaina 16.8.2020 protestina samaan aikaan järjestettävälle Kansallismielisten liittouman muukalaisvihamieliselle 188-Kukkavirta tapahtumalle.

Rasistisille ja väkivaltaisille äärioikeistolaisille järjestöille tai niiden pyrkimyksille ei ole tilaa Turussa,Suomessa tai maailmassa. Turku ilman natseja -mielenosoitus on avoin kaikille, jotka vastustavat rasismia ja fasismia ja haluavat rakentaa oikeudenmukaisempaa, tasa-arvoisempaa ja vapaampaa maailmaa. Osoitetaan tukemme turkulaisille matkustamalla paikalle yhdessä osoittamaan mieltä.

Bussiin voit ilmoittautua maksamalla hinnan 15€ tilille FI32 1237 3000 1580 37 ja merkitse saajaksi Anarkistiliikkeen tuki ry. Ilmoita maksun viestikentässä sähköpostiosoitteesi, johon haluat saada tiedot bussin lähtöpaikasta. Ilmoittaudu bussiin viimeistään torstaina 13.8. Mikäli bussissa on tämän jälkeen vapaita paikkoja, voit tiedustella niitä osoitteesta bussiturkuun2020(at)protonmail.com.

Bussi lähtee kohti Turkua 10:15, ja takaisin Helsingissä ollaan illalla noin klo 19:00.

Turku ilman natseja - nyt ja aina!
Tampereelta (tapahtumakuvaus kopioitu järjestäjien Facebook tapahtumasta)
Tervetuloa bussikuljetukseen Tampereelta Turku ilman natseja -mielenosoitukseen sunnuntaina 16.8.2020! Matkan hinta on 14 euroa. 

Sitovat ilmoittautumiset on tehtävä 14.8. mennessä sähköpostiosoitteeseen bussikyytiturkuun(at)riseup.net, mistä saa myös lisätietoja lähtöajasta ja -paikasta. 

Äärioikeisto yrittää haalia väkeä mielenosoitukseensa ympäri Suomea. Ei jätetä turkulaisia yksin, vaan mennään kadulle näyttämään, että meitä on enemmän!

Haluatko järjestää bussikyytejä muista kaupungeista? Suosittelemme keräämään ryhmän suunnittelemaan bussikyytiä ja hoitamaan käytännön asioita. Voit tarvittaessa ottaa meihin yhteyttä Facebookissa tai sähköpostitse, mikäli tarvitsette apua tai ohjeistusta.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top