Helsinki ilman natseja 6.12.21, bussikuljetus

Nyt voi ilmoittautua mukaan ilmaiseen, edestakaiseen bussikuljetukseen Helsinki ilman natseja -mielenosoitukseen Turusta maanantaina 6.12.

Bussille kokoonnutaan kello 14, ja takaisin Turkuun bussi lähtee ajamaan Helsingistä kello 21. Bussin tarkempi lähtöpaikka varmistuu myöhemmin, ja osallistujille tiedotetaan siitä henkilökohtaisesti (muista siis jättää yhteystietosi lomakkeella!). Bussissa on maskisuositus. Halukkaat voivat maksaa vapaaehtoisen tukimaksun 10-20 € henkilöltä sitten paikan päällä.

Alla olevasta painikkeesta pääsee lomakkeeseen, jossa voit ilmoittaa kyytiin itsesi ja toverisi. Merkitse myös joku yhteystieto, josta tavoitamme sinut. Kaikkia ilmoittautumisia käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti. Lomakkeen käyttö ei vaadi Google-tunnuksia.

Tervetuloa kyytiin! 🚌

Lisätietoja mielenosoituksesta löytyy Helsinki ilman natseja -Facebook- ja Instagram-sivuilta.

Ei natseja Turkuun, ei natseja Helsinkiin, ei natseja minnekään! 📣✨

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top